Ons werk

Trentemøller

Trentemøller is een Deense kunstenaar en muziekproducent met een eigen elektronische stijl in zowel zijn muziek en beeldende taal op zijn website gecommuniceerd. We hebben een nieuwe, verbeterde website voor hem en trokken de inhoud van de oude site naar de nieuwe, die wordt gedaan in Drupal 8.

Melchior Interieur

Melchior Interieur is een Nederlandse designwinkel met stijlvolle showrooms in Den Haag en Amsterdam. Melchior Interieur is gespecialiseerd in moderne meubels en accessoires van zowel bekende merken als van eigen merk. Voor Melchior Interieur hebben we een aantrekkelijke website ontworpen waarop de producten te zien zijn die in de showrooms te koop zijn. De homepage is een "custom image annotation" waar de prijs van ieder product zichtbaar wordt wanneer je de cursor over de afbeelding sleept.

 

http://www.melchiorinterieur.nl/

Studio Zelden

 

Studio Zelden is een specialist in product- en modefotografie en -video’s. Daarnaast biedt Sudio Zelden aanverwante diensten, zoals beeldredactie en advies-op- maat. Op de aantrekkelijke site staan duidelijke voorbeelden van welke diensten Studio Zelden haar klanten kan bieden.

 

https://studiozelden.com/

 

Terrass Hotel

Het stijlvolle Terrass Hotel, gevestigd in het bruisende Montmartre, biedt zijn gasten een exclusief verblijf in hartje Parijs. Vanaf het dakterras en het restaurant op de zevende verdieping van dit smaakvolle, viersterrenhotel heeft men een panoramisch uitzicht over de stad. Uniquode bouwde de gebruiksvriendelijke site van het hotel. De site heeft een live-chatfunctie en een slim boekingssysteem, waarmee bezoekers gemakkelijk zelf hun verblijf in het hotel kunnen boeken.

 

http://www.terrass-hotel.com/

All Greek Deli

AllGreekDeli, in het Engelse Birmingham, is gespecialiseerd in authentieke Griekse voedingsmiddelen van uitmuntende kwaliteit, voor de Britse markt. In hun webshop verkoopt het bedrijf een rijke verscheidenheid aan producten afkomstig van kleine, zelfstandige producenten.  De webshop werd ontwikkeld om de verkoop van All Greek Deli’s unieke producten een boost te geven en het klantenbestand uit te breiden. Daarnaast kan men in de webshop gratis recepten downloaden en meteen in een klik alle benodigde ingrediënten bestellen.

 

http://allgreekdeli.com/